Obsah:

Life Hacks, Ktorý Pomáha Vylepšiť Efekt Masky
Life Hacks, Ktorý Pomáha Vylepšiť Efekt Masky

Video: Life Hacks, Ktorý Pomáha Vylepšiť Efekt Masky

Video: Life Hacks, Ktorý Pomáha Vylepšiť Efekt Masky
Video: 16 USEFUL LIFE HACKS FOR YOUR TOOLS 2024, Smieť
Anonim

Ako vylepšiť efekt masky tak, aby pokožka žiarila ako po drahej salónnej procedúre

Image
Image

Pleťové masky na tvár sa ľahko používajú a je možné ich nanášať kedykoľvek a kdekoľvek. Poskytujú rýchle výsledky a okamžite vyživujú pokožku. Existuje však niekoľko techník, ktoré môžu pomôcť ďalej zvýšiť účinnosť a výhody takéhoto kozmetického postupu.

Používajte súčasne očné náplasti

Zvyčajne sa také masky pri aplikácii nestarajú o pokožku okolo očí. Ale práve táto oblasť vyžaduje starostlivú hydratáciu a starostlivosť. Z dôvodu úspory času a vyriešenia dvoch problémov používajte náplasti súčasne s látkovou maskou.

Okúpať sa

Ďalšou účinnou metódou na zvýšenie účinku masky je jej použitie súčasne s kúpeľom. Pod vplyvom pary sa póry otvárajú, a tým sa otvára cesta k prospešným účinným látkam.

Kombinujete tak podnikanie s potešením. Relaxačný kúpeľ a ošetrenie tváre vám určite zdvihnú náladu a transformujú vzhľad.

Preklopte, ak je už jedna strana suchá

Nezabudnite, že spravidla sú látkové masky impregnované zložením na oboch stranách. Preto po 15-20 minútach masku jednoducho prevrátime a druhou stranou nanesieme na tvár. A znova si vychutnajte životodarnú kompozíciu.

Najskôr naneste sérum

Image
Image

Je zrejmé, že pred použitím masky musí byť pokožka očistená. Na tvári by nemali byť zvyšky make-upu alebo krému. Nebude nadbytočné urobiť jemné jemné drhnutie a pokožku utrieť tonikom.

Potrebujete lifting alebo žiarivú pleť? Vezmeme vhodné sérum, prikryjeme maskou na vrchu. V takom prípade bude vrstva nanesená pod maskou slúžiť ako vynikajúci vodič, ktorý zvýrazní efekt.

Masáž po ukončení procedúry

Po odstránení masky je tiež užitočné urobiť ľahkú masáž. Končeky prstov jemne sledujte masážne čiary. Pohyby by nemali byť príliš ľahké, ale zároveň plynulé.

Po takýchto manipuláciách sa dostaví pocit ľahkosti a upravenosti. Ale nezabudnite, že po ukončení procedúry je potrebné naniesť hydratačný krém na pokožku tváre a okolo očí, akoby utesnil aktívne prvky obsiahnuté v maske.

Odporúča: